Event: Hier een verhaal voor je

Samen met schrijver Bianca Boer en Erik Post van Radio Rijnmond organiseert CandyGo op 15 november het event: Hier een verhaal voor je in Verhalenhuis Belvédère in Katendrecht.

Sinds 2010 maakt radiomaker Erik Post korte geluidsverhalen, zgn. ‘Postkasten’. Elke Postkast is een klein stukje uit het echte leven van gewone mensen. De serie telt meer dan honderdvijftig verhalen en groeit nog altijd. Elk geluidsverhaal begint met de zin: Hier een verhaal voor je. In 2012 ontmoette Erik Post schrijver en dichter Bianca Boer. Zij gebruikte een verhaal uit de goudmijn van Postkasten als basis voor een fictieverhaal. Bianca was de eerste in de reeks Schrijver in de Postkast. Na haar volgden nog 19 auteurs. Iedere schrijver liet zich inspireren door een aflevering en schreef op basis daarvan een verhaal of gedicht. Uitgeverij Douane heeft deze twintig verhalen gebundeld.

Hier een verhaal voor je wordt op 15 november 2015 afgesloten met een verhalenmiddag waarin alles samenkomt in Verhalenhuis Belvédère. Tijdens deze middag wordt de bundel gepresenteerd, horen we live het 20e verhaal, vertelt Erik over de totstandkoming van de Postkast en lezen zeven schrijvers in een bijzondere setting hun verhaal voor.

In verband met een radio-opname begint de middag om stipt 15:00 uur. Het Verhalenhuis is al de hele dag open voor inloop.