• HALLO!

    CandyGo is Maritta Versnel

Media en communicatie

Ik ben een journalist met ruime ervaring als camjo, tekstschrijver en media-docent. Ik ben geïnteresseerd in bijzondere verhalen van kleine of grote gebeurtenissen. Ik schrijf hier graag mooie stukken over of maak video-producties. Daarbij werk ik veel samen met organisaties met een sociaal-maatschappelijke achtergrond, maar ik deins er ook niet voor terug een goede corporate productie te maken. Zolang de opdrachtgever waarde hecht aan een boodschap met een goed inhoudelijk verhaal en knappe plaatjes, zullen we elkaar vinden.

Culturele projecten

Naast media-producties initieer ik samen met andere creatieve ondernemers culturele projecten in Rotterdam. Ik zet mij graag in om het cultureel klimaat van de stad een boost te geven en hier verschillende doelgroepen bij te betrekken. Een recent project is: Oma’s Recept, een culturele kookclub waarbij kinderen en ouderen met elkaar in contact komen. De winst: eenzaamheid tegengaan en kinderen in contact brengen met andere culturen.

Kennis overdracht

Tot slot vind ik het heel leuk om als docent jongeren en studenten te inspireren en hen te vertellen over de mogelijkheden met journalistiek en media. Voor mij is verhalen vertellen en mensen bewust maken mooiste vak dat er bestaat en ik wil hen hier graag voor enthousiasmeren en laten zien wat mogelijk is.